Sydtyrol - Dolomitterne - Ferie Sydtyrol - Dolomitterne - Ferie
Wellness hoteller Familiehoteller Hoteller for vandrere Skihoteller Cykelhoteller Bikerhoteller
Wellness hoteller Familiehoteller Hoteller for vandrere Skihoteller Cykelhoteller Bikerhoteller

Overnatningsmulighed:

Cookies
Data protection | Kolofon ©
Webdesign by SiMedia
Vat ID IT02365710215
   
FacebookMessner Mountain Museet (MMM) i Sydtyrol og Belluno

tilbage

fascinationen af bjergene - i Sydtyrols Messner Mountain Museum (MMM)Komme i nærkontakt med bjerget, forstå det, mød dets mennesker – Ekstrembjergbestigeren Reinhold Messner, der oprindeligt stammer fra Sydtyrol har med sit projekt Messner Mountain Museum, kort kaldt MMM, skabt fem museer, der giver udtryk for passionen for bjerget på en særlig måde.

Der er i alt fem museer, alle sammen på forskellige steder. Bjergmuseets hovedsædet er Sigmundskron Slot i Firmian, i nærheden af Bolzano. På 1100 kvadratmeter lærer besøgende i MMM Firmian alt om bjergbestigningens historie og kunsten at bjergbestige.
Derimod beskæftiger MMM Juval i Naturns sig med myten bjerget. Borgen er også Messners sommerresidens. I Vinschgau ligger det Alpine Curiosa, som fortæller bjergbestigerhistorier og udstiller kuriositeter fra Alperne; det er en del af MMM Ortles, der ligger ved foden af det mægtige Ortler i Solda og som behandler Sydtyrols højeste bjerg og den evige is.

I den østlige del af landet ligger det yngste af de sammenlagt fem bjergmuseer: MMM Ripa. På Bruneck Slot venter der bjergfolk fra hele verden, som f.eks. mongoler, sherpa og mange flere.

Som det sidste er MMM Dolomites fuldkommet tilegnet emnet klipper i den italienske provins Belluno. Museet, der ligger ved Monte Rite, skildrer historien om udviklingen af Dolomitterne.

Interesseret? Så lad dig rive med af fascinationen af bjergene og besøg Sydtyrols Messner Mountain Museum. Bjergene kalder…

Kontakt:
Bruneck Slot
MMM - Messner Mountain Museum srl
Europaallee 2
I-39012 Meran (BZ)
Tel. +39 0471 631265
Fax +39 0471 633890
www.messner-mountain-museum.it

 

 

Tilbud  

Overnatningsmuligheder i Sydtyrol

Topfirmaer i Sydtyrol, Dolomitterne