Sydtyrol - Dolomitterne - Ferie Sydtyrol - Dolomitterne - Ferie
Wellness hoteller Familiehoteller Hoteller for vandrere Skihoteller Cykelhoteller Bikerhoteller
Wellness hoteller Familiehoteller Hoteller for vandrere Skihoteller Cykelhoteller Bikerhoteller

Overnatningsmulighed:

Cookies
Data protection | Kolofon ©
Webdesign by SiMedia
Vat ID IT02365710215
   
FacebookPrettau Klimastolle i Tauferer Ahrntal

tilbage

Prettau KlimastolleDen sydtyrolske by Prettau i Ahrntal er et elsket rejsemål for voksne og børn. Dog særligt for personer med åndedrætsbesvær. Her findes nemlig en nedlagt minestolle, hvor den såkaldte speleoterapi bliver praktiseret. Denne behandlingsmulighed, også kendt som huleterapi, for personer med åndedrætsbesvær har mange tilhængere, som sværger til dens helbredende og velgørende virkning.

Dette bliver opnået gennem et helt specielt mikroklima, der findes i stollens indre. Vores organer, hud og lunger er yderst fugtighedselskende; da den relative luftfugtighed inde i bjerget er på næsten 100%, ved en konstant temperatur på ca. 9°C, kan man her indånde allergi- og pollenfri luft. 10-20 dage og 2 timer dagligt bør man tilbringe i klimastollen før de første helbredende effekter viser sig.
 
Samtidig er dette sted også en afslapningsoase for enhver. I tehjørnet, læseområdet eller i hvilezonen kan man glemme hverdagen og lade sjælen falde til ro. Også til børnene er der sørget for underholdning. Hoteller i umiddelbar nærhed af Prettauer Klimastollen tilbyder interessante feriepakker til hele familien.

Flere informationer om Prettau Klimastolle:

Sydtyrol Klimastolle
Tel. +39 0474 654523
Fax +39 0474 654698

www.ich-atme.com

 

 

Tilbud  

Overnatningsmuligheder i Sydtyrol

Topfirmaer i Sydtyrol, Dolomitterne