Sydtyrol - Dolomitterne - Ferie Sydtyrol - Dolomitterne - Ferie
Wellness hoteller Familiehoteller Hoteller for vandrere Skihoteller Cykelhoteller Bikerhoteller
Wellness hoteller Familiehoteller Hoteller for vandrere Skihoteller Cykelhoteller Bikerhoteller

Overnatningsmulighed:

Cookies
Data protection | Kolofon ©
Webdesign by SiMedia
Vat ID IT02365710215
   
FacebookKolofon

Vores databeskyttelsesbestemmelser

Vi gør udtrykkelig opmærksom på, at vi hverken sender tryksager eller giver oplysninger per telefon eller E-Mail om, hvornår de forskellige overnatningsmuligheder står til rådighed eller om andre informationer på denne side.

Fotos by SiMedia

@Fotolia: Marco Monticone; Jacek Chabraszewski; Marc Xavier; Alexander Rochau; Kzenon; Minerva Studio 


Copyright © vedrørende internetkonceptet, programmeringen, ... af denne internetside tilhører firmaet SiMedia GmbH. Enhver anvendelse uden skriftlig tilladelse er forbudt.

SiMedia

Vi gør udtrykkeligt opmærksom på, at vi ingen indflydelse har på udformningen og indholdet af sider, som er links på denne hjemmeside. Hermed overtager vi intet ansvar hhv. garanti for disse siders indhold. Vi tager klart afstand fra den mening, som bliver bragt til udtryk på disse sider, da denne ikke altid kan stemme overens med vores mening. Vi overtager intet ansvar hhv. garanti for rigtigheden, aktualiteten og fuldstændigheden af de oplyste informationer og forbeholder os retten til, uden foregående varsel, at foretage ændringer. Vi I ikke er indforstået med en offentliggørelse, beder vi jer om, at kontakte os.
Downloaden eller udprintning af denne side er tilladt til privat brug. Det er dog forbudt, at benytte denne side til offentlig eller kommerciel brug, uden vores forudgående skriftlige tilladelse.
Da der ved ethvert opkald på denne internetside bliver gemt besøgsdata, gør vi opmærksom på, at dataene udelukkende bliver analyseret til interne statistiske formål og at en videregivelse til tredje person ikke finder sted.


SiMedia GmbH
Ansprechpartner: Reinhold Sieder
Zona Artigianale 12, I-39039 Villabassa (BZ)
Alta Pusteria - Dolomitterne - Sydtyrol - Italy

Tel. +39 0474 741000 - Fax +39 0474 741090
E-Mail: info@SiMedia.com - Internet: www.simedia.com
PEC-Mail: internetagency.simedia@pec.it - Recipient code: T04ZHR3
Moms-nr. IT02365710215

Registered at the Chamber of commerce of Bolzano/Bozen 02365710215 – REA nr. 173841 Corporate capital Euro 10.000,00 paid in full

Tilbud  

Overnatningsmuligheder i Sydtyrol

Topfirmaer i Sydtyrol, Dolomitterne